Op zoek naar verwarming en sanitair?

 
verwarming en sanitair
 
Welkom bij Bondec bvba Installatiebedrijf te Antwerpen Wommelgem.
Bondec bvba uw algemeen installateur voor loodgieterij, centrale verwarming, sanitair, ventilatie en airco. Reeds sinds 1969 uw partner met service. tel: 32 3 239 31 47. klimatisatie nieuw sanitair verplicht onderhoud verwarming warmtepomp website. Maandag 08.00u 17.00u. Dinsdag 08.00u 17.00u.
Van de Velde Co Centrale verwarming en Sanitair.
Van de Velde Co BVBA is gegroeid uit Jos Wouters centrale verwarming en sinds 1992 in handen van de huidige zaakvoerder. In 1998 zijn we verhuisd naar ons huidig adres om ook sanitair verder uit te kunnen bouwen. Wat doen we?
Jos Lauryssen bvba Sanitair Verwarming Ventilatie.
Service amp onderhoud. Sanitair Verwarming Ventilatie. Met meer dan 30 jaar ervaring, biedt Jos Lauryssen een oplossing voor al uw sanitaire, verwarmings en ventilatiewerken. U kan rekenen op een sterke service en technische know-how.: Wij geven u gratis gedetailleerde en duidelijke offertes. Voor de start van de werken gaan we met u in gesprek en maken met u duidelijke afspraken. Bij de opstart van uw installatie geven wij u een uitgebreide uitleg. U kan steeds rekenen op een sterke dienst-na-verkoop! Voor elk project werken wij voor u een technisch dossier uit. Bij alle sanitaire installaties kan u rekenen op een vakkundige begeleiding. Comfort, een mooie afwerking en functionele oplossingen zijn een aantal sleutelwoorden die maken dat uw installatie uw dromen zoveel mogelijk weerspiegelt. Indien u van plan bent uw badkamer te renoveren, kan u bij ons terecht op de afdeling badkamerrenovaties. Bekijk zeker een aantal realisaties op onze website. Ook op sanitair vlak denken wij aan het milieu en plaatsen wij zonneboilers. De zonneboiler verwarmt via haar zonnecollectoren uw sanitair warm water. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze webpagina over duurzame energie. Het plaatsen van centrale verwarming is onontbeerlijk in elke nieuwbouwwoning of renovatieproject.
Home Vanclee Dany.
Vanclee Dany Zn. is de juiste keuze voor al uw sanitair en verwarming in Tongeren en omstreken. Wij voorzien in de installatie, het onderhoud, herstelling en klantenservice voor sanitair en verwarming. Thermostatische kranen, douches en baden, CV en vloerverwarming, ventilatie.
Pierreux Janssens Verwarming en Sanitair Pepingen Halle Gooik Beersel Herne.
Welkom bij verwarming en sanitair Pierreux-Janssens in Pepingen! Pierreux-Janssens uit Pepingen in het hart van het Pajottenland biedt u persoonlijke en correcte service bij alle onderhoud en herstellingen aan verwarming en sanitair. Onze zaakvoerders Bart Janssens en Wouter Pierreux zetten, samen met hun werknemersmeer, dan 25 jaar ervaring in in alle regios van Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel.
Verwarming Sint-Truiden Sanitair Gingelom Salmon Entec.
Salmon Entec uit Gingelom doet veel meer dan uw verwarming en sanitair installeren en onderhouden. We verhogen uw levenscomfort met verwarmingssystemen die functioneel, duurzaam en esthetisch zijn. En we maken van uw badkamer een verwenruimte waarin het heerlijk vertoeven is!
Home.
Heb je de nodige ervaring, ben je gemotiveerd en heb je zin in een uitdagende, afwisselende en goedbetaalde job? Aarzel dan niet en maak gerust een afspraak voor een gesprek of stuur je CV naar.: Maes Verwarming en Sanitair. Of mail naar: maessanitair@scarlet.be.
Eco W Verwarming Sanitair uit Zonhoven: groene energie, sanitair, technische installaties Eco W Verwarming Sanitair.
Eco W Sterk merk: Verwarming Sanitair, de service die u wenst, altijd betrouwbaar. Wij zijn een technisch installatiebedrijf met meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van.: Zonne-installaties boilers en panelen. Zowel in nieuwbouw als bij renovatie voeren wij kleine en grote projecten uit.
Gielen Valere BVBA, Heusden-Zolder, voor verwarming, sanitair en ventilatie.
Wij hebben jarenlange ervaring om ook uw project professioneel uit te werken. Onze specialisatie bestaat uit het plaatsen van verwarming en sanitair in houtskeletbouw en het installeren van ventilatiesystemen. Ook voor de nodige werken in woningen, appartementen, winkels en bedrijven kan u bij ons terecht.

Contacteer ons